Voetverzorging

Je voeten zijn je vrijheid en je mobiliteit, ze vormen de ondersteuning van je complete lichaam. Ze dragen je door drukke dagen en nemen je mee op mooie wandelingen. Voetproblemen en kwaaltjes worden dikwijls te lang genegeerd ,wat op lange termijn kan leiden tot groot ongemak en zelf medische problemen.
Happy Feet is dé praktijk voor medische voetverzorging, waar u met al uw voetproblemen terecht kan. Van een volledig professioneel voetonderzoek tot een gerichte, correcte voorlichting over voetverzorging.
Behandelingen worden uitgevoerd met de Euroclinic Turbine Bravia, deze podologische unit voldoet aan de hoogste standaards van hygiëne die me toestaat elke behandeling professioneel, hygiënisch en pijnloos uit te voeren. Een strikt protocol wordt gehanteerd; elk instrument wordt gereinigd, gedesinfecteerd en gesteriliseerd voor gebruik.
Kom gerust langs of neem contact op met Happy Feet en ik analyseer uw klachten en kies dan de geschikte behandeling om uw voetklachten te verminderen of op te lossen.
Gezonde voeten zijn cruciaal om je dagelijkse taken pijnloos uit te voeren. Ze staan in verbinding met het hele lichaam en verwaarloosde voeten zijn vaak de oorzaak van andere lichamelijke klachten.
Ook voor esthetische pedicures kunt u bij Happy Feet terecht; heerlijk ontspannende pedicure, manicure, soak-off , het lakken van de nagels,…
Nood aan een kleurtje? Maak vandaag nog uw afspraak voor een spraytanning met de Vani-T.
De Vani-T is de recentste innovatie in “bruinen zonder zon”, Het is de meest natuurlijke, onberispelijke en duurzame spray tan ooit en bevat meer dan 95% natuurlijke en organische ingrediënten.

Bij Happy Feet is iedereen van harte welkom. Vrouwen, mannen, jongeren en kinderen.
Neem vandaag nog contact op en ontdekt wat ik voor u kan doen.

Behandelingen

Maak een afspraak